Program lindungi barisan hadapan kariah masjid kita.

Semoga dengan kelonggaran SOP Masjid, lebih ramai umat Islam dapat hadir mengimarahkan masjid dan surau di kariah masing-masing. Sistem Rawatan Udara ini memberikan rasa lebih selamat untuk para jemaah di barisan hadapan saf solat. Warga Emas kita layak dilindungi dengan menyediakan udara yang bersih lagi selamat.

RM0
raised
donations
RM65,000
goal

Hadiahkan / Hibahkan 10 set ke lokasi yang Anda inginkan maka kami akan tanggung KOS penghantaran InsyaAllah.

RM
Anda ingin hibahkan atas nama siapa?
Jika ingin hibahkan atas nama ibu dan bapa adalah digalakkan kerana menjadi amalan serampang dua mata insyaAllah.
Personal Info

Select Payment Method

You will be redirected to toyyibPay to select your preferred payment method. After completing the payment process, you will be brought back to this page to view your receipt.

Berikut ialah perkara yang akan anda dermakan:
Donation Summary
Payment Amount